Brosjyrer

Foreningen for Søvnsykdommer har gitt ut flere brosjyrer som deles ut hos spesialister og på sykehus. Send en epost til oss hvis du trenger brosjyrer: sovnforeningen@gmail.com

Brosjyren om søvnapné ( for pasienten) er nettopp kommet fra trykkeriet. Den ligger på nett her. Den bør du lese:

 

 

 

 

 

 

 

Haukeland Sykehus SovNo har mye god informasjon om søvnapné: Denne brosjyren kan du laste ned her

 

 

 

 

 

 

 

 

Brosjyren om Svangerskap, fødsel og amming ved narkolepsi og trolig også idiopatisk hypersomni, er helt ajourført sommeren 2015. Den er sendt alle landets fødeavdelinger. Vi har ikke flere igjen.

FørstesideNarkolepsi   Narkolepsi: Svangerskap, fødsel og amming

Og her er flere brosjyrer om Søvn fra Nasjonal Kompetansetjeneste for Søvnsykdommer i Bergen

 

Brosjyre Søvnapne utredning og behandling

FørstesidenSøvnproblemerBrosjyre2012   SØVNPROBLEMER

FørstesideSøvnapneBrosjyre2012   SØVNAPNE

 

Zzznork

Mariann Youmans bok Zzznork, er trykket i et nytt opplag, men vi har veldig få igjen. Boken er beregnet på ungdom med diagnose narkolepsi eller andre søvnsykdommer, og også for pårørende, familie, venner, kjærester, lærere, kolleger, sjefer osv.

Boken består av intervju med 10 ungdommer som forteller hvordan det er å leve med sykdommen. Det er intervjuer med søvnspesialister og annen ekspertise i tillegg til råd og tips og ønskelister fra de unge selv. Boken ble så populær, at foreningen så seg nødt til å trykke et nytt opplag. Boken ble gitt ut med støtte fra Foreningen for søvnsykdommer og ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering.

Nasjonalt Kompetansesenter på Ullevål sykehus i Oslo (NevSom), har hoveddelen av opplaget hos seg, men Søvnforeningen har også noen få bøker vi kan sende til medlemmer. Det koster bare portoen.   sovnforeningen@gmail.com eller post.nk@ous-hf.no

Søvnfasesyndrom 1 side       Forskjøvet Søvnfasesyndrom

Denne brosjyren er ikke helt ny, men kan allikevel inneholde nyttig informasjon.