Årets tilbud: kurshelg

Mestringshelg 21. til 22. april 2018 – Legeforeningens konferansehotell Soria Moria, Voksenkollveien 60, Oslo:
PÅMELDING SENEST 20. mars.
Husk at kontingenten MÅ være betalt før påmelding. Kontonummer er 0536.36,13510 – 350 kr for vanlig medlemskap og 55 kroner pr familiemedlem om man ønsker det.

Det er ikke nødvendig å melde seg på spesifikke kursmoduler. Lørdag går det tre paralelle kurs og søndag to paralelle kurs. Det tas forbehold om endringer i programmet. Men vi MÅ ha påmelding av hensyn til maten. Vi setter opp minibuss fra forsiden utenfor hotell Opera sjøsiden v/Oslo S Fredag kl 16.00 og Lørdag kl 9.00 lørdag – ikke søndag.

Det er gratis for alle betalende medlemmer å delta. Vi spanderer kursene og maten. Du må betale reise og opphold selv. Det er pauser mellom øktene og vi utvider lunsjen ved behov.

LØRDAG 21. april

kl 09-11 Advokat Therese Lohne Boehlke,
Advokatfirmaet Ness Lundin: Norsk PasientSkadeerstatning

kl 09-11 Søvnsykepleier Lotte Hofossbråten: Søvnapné

kl 09-10 Nevrolog Per Egil Hesla: Forskjøvet søvnfase og
Long Sleep Syndrome

kl 11-13 Professor Bjørn Bjorvatn: Insomni

kl 12-13 Tidl. overlege Mona M. Heier: Svangerskap, fødsel og amming ved hypersomnier

kl 12-13 Masketilpasning ved bruk av CPAP

kl 13-14 LUNSJ

kl 14-15 Professor Bjørn Bjorvatn: Parasomnier – gå og snakke i søvne, nattskrekk

kl 14-16 Terapeut Ingeborg Reber: Samliv og sykdom

kl 16-18 Rådgiver Knut Bronder: Mestring i hverdagen

ResMed og Philips presenterer sine maskiner og masker.

Felles middag om kvelden

SØNDAG 22. april:

kl 10-12 Advokat Atle Larsen, FFO,: Trygd og AAP og tilrettelegging i skole og utdannelse

kl 10-12 Sykepleier Jeanine Siring, Ahus, om Behandlingshjelpemiddelsentralen og rettigheter.

kl 12-13 Nevrolog Per Egil Hesla: Om hypersomnier

kl 12-13 Gen.sekr. Britt Berntsen: Om rastløse bein

13-14 Lunsj

www.sovnforeningen.no

Har du narkolepsi eller idiopatisk hypersomni? Søvnapné eller insomni. Kanskje rastløse bein eller sliter med parforholdet? Trenger du svar på spørsmål om trygderettigheter eller tilrettelegging på skole og i utdannelse? Har du pårørende som trenger å snakke med andre pårørende?

Har du behov for å mestre utfordringene dine litt bedre?

Da må du melde deg på Søvnforeningens store mestringshelg i Oslo.

Flott turterreng og innendørs svømmebasseng. Deilig mat og gode rom.

Hotellopphold fra lørdag til søndag med alle måltider og alle kurs koster 1600 kroner. Søvnforeningen gir 500 kroner i reisestøtte til medlemmer utenfor Oslo og Akershus.

Påmelding: sovnforeningen@gmail.com

Eneste betingelse er at du har betalt kontingenten din for 2018. Har du glemt det? 350 kroner for vanlige medlemmer og 55 kroner for hvert familiemedlem du vil ha med. Kontonummer: 0536.36.13510 Husk å merke med navn!