Åpent møte om SØVN i Skien 19. november

Søvnapné som ikke blir behandlet kan blant annet føre til hjerteinfarkt, hjerneblødning og sukkersyke. Hypersomnier må også behandles – og det er hjelp å få for søvnløshet. Søvnforeningen har åpent informasjonsmøte om søvn og søvnsykdommer. Nevrolog Per Egil Hesla, som er en av landets fremste eksperter på søvnsykdommer, spesialsykepleier Knut Bronder og Søvnforeningens Pål Stensaas og Marit Aschehoug tar for seg symptomer, behandling og hvordan oppnå best mulig livskvalitet med en søvndiagnose. Det blir også demonstrasjon av nye masker og cpap-maskiner.
Lærings og Mestringssenteret, Skien Sykehus, Ulefossvegen 55 , Bygg 70 TIRSDAG 19. november, klokken 17.00—20.00 GRATIS ADGANG Enkel servering Påmelding til: sovnforeningen@gmail.com